Sälja bostad med Mäklarcentrum

Vi hanterar hela affären när du ska sälja ditt hem och vi gör alltid vårt yttersta för att göra dig lycklig. Vi arbetar tills alla papper är skrivna och vi kommer inte att tillhandahålla förrän alla parter är nöjda. Vi tillhandahåller konkreta råd och tydliga budskap - göra invecklade sammanhang tydliga så att alla intressenter förstår vad som menas.

Fri värdering av din bostad

När du kontaktar oss för en värdering kommer vi att boka ett möte när vi kommer hem till dig för att utvärdera ditt hem samtidigt som vi presenterar oss och hur vi arbetar. Det ger dig möjlighet att få svar på frågorna och oroa dig om ditt boende och en eventuell försäljning. Du förbinder Dig inte till något genom denna möte.

Vi är den rätta samarbetspartnern för dig

När man beslutat att sälja sitt bostad har man ofta fattat ett stort beslut i livet. Som säljare är det möjligt att hitta mäklaren som kan hantera denna affär på så säkert och fördelaktigt sätt som möjligt. Vi är övertygade om att vi är rätt samarbetspartner för Dig. Denna övertygelse är baserad på ett antal faktorer som är av största vikt för dig som säljare.

  • Våra mäklares gedigna utbildning innebär att du som säljare har en säker fastighetsaffär framför dig.
  • Vi erbjuder kompetens och en äkta engagemang. Du har alltid kontakt med en och samma mäklare i hela affären. Vårt breda kontaktnät med låneinstitut, jurister, advokater och arkitekter medför att Din fastighetsaffär går smidigt.
  • Vi har en brett spekulantregister med kunder som önskar bo i Din stadsdel.
  • Vi arbetar med din egen stylist och fotograf för att säkerställa hög kvalitet i marknadsföring av ditt hem.
  • Genom aktiv säljinsats, bästa tänkbara service och kraftfull marknadsföring, vi uppnår den bästa försäljningsresultatet!
>