Köpa bostad med Mäklarcentrum

Att köpa bostad är en stor affär – Kanske Ditt livs största och viktigaste. Därför är det viktigt att Du är väl förberedd. En bra början är att låta oss på Mäklarcentrum hjälpa Dig med en fri värdering av Din nuvarande bostad så att Du vet hur mycket Du kan betala för Din nya bostad.

Innan du börjar leta efter ditt nya boende

Det är viktigt att vara väl förberedd när det gäller finansieringen. Vi hjälper Dig gärna att kontakta någon av våra särskilt utvalda samarbetspartners, för att erhålla våra rabatter på räntorna och ett lånelöfte före köp.

Startklar?

Letar du i dagsläget efter en ny bostad? Då kan det vara en god idé att förbereda din egen försäljning så att du snabbare kan agera när du hittar din nya bostad.

I vår kostnadsfria tjänst ”beFore Sale” ingår:

  • Konsultation med stylist
  • Fotografering av din bostad
  • Kontinuerligt uppdaterad värdering
  • Rådgivning inför köp av ny bostad

Bostaden kan när vi förberett den även marknadsföras som en kommande försäljning. På så sätt kan vi känna in intresset för bostaden i förväg. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hjälper dig att hitta ditt drömboende

Oavsett vad ni söker kan ni vända er till oss för att höra om vi redan nu har något som matchar era önskemål. Vi lägger gärna in er i vårt kundregister där ni får information om nyinkomna bostäder som matchar era önskemål, förhandsvisningar samt om bostäder som enbart marknadsförs till kundregistret.

>