Välkommen till oss!

Vi har i mer än 30 år förmedlat bostäder i Stockholm och vet vad som krävs för att du ska bli riktigt nöjd med din bostadsaffär.

Att sälja eller köpa bostad är ofta den största affären de flesta av oss gör och då krävs det engagemang, energi och kompetens, vilket vi på Mäklarcentrum har gjort oss kända för och som visat sig vara väldigt uppskattat av våra säljare och köpare. Vi är stolta över att många av våra försäljningsuppdrag är baserade på återkommande kunder och rekommendationer.

En förmedling genom Mäklarcentrums fastighetsmäklare inkluderar en heltäckande mäklartjänst där vi utgår från dina behov och önskemål. Eftersom vi valt att fokusera på kvalitet framför kvantitet kan vi lägga vår fulla energi på att skapa de rätta förutsättningarna för just dig.

När du söker en kunnig och engagerad mäklare

Vi lägger vår fulla energi på att skapa de rätta förutsättningarna för just din försäljning, vilket innebär allt från marknadsföring till visningar, hög servicenivå till spekulanterna, budgivning och prisdiskussioner med presumtiva köpare, upprättande av avtal samt övriga handlingar för affärens genomförande.

Vill du ha bostaden uppmätt, extra många fotografier över bostaden eller hjälp med att göra bostaden extra inbjudande inför visningen så ordnar vi självklart även det.

Genom en aktiv säljinsats och bästa tänkbara service uppnår vi det bästa resultatet!

Du är alltid välkommen att kontakta oss per telefon eller e-post. Lika välkommen är du att besöka vårt kontor på Grevgatan 48.

Kontaktformulär

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.

>