Köpa bostad med Mäklarcentrum

Att köpa bostad är en stor affär - Kanske Ditt livs största och viktigaste. Därför är det viktigt att du är väl förberedd. En bra början är att låta oss på Mäklarcentrum att hjälpa dig med en fri värdering och skatteberäkning av din nuvarande bostad så att du vet hur mycket du kan betala för din nästa bostad.

Innan du börjar leta efter ditt nya boende

Det är viktigt att vara väl förberedd när det gäller finansiering. Vi hjälper dig gärna att kontakta någon av våra speciellt utvalda partners för att få ett förmånligt erbjudande på räntor och ett lånelöfte före köp.

Startklar?

Letar du i dagsläget efter en ny bostad? Då kan det vara en bra idé att förbereda din egen försäljning så att du snabbare kan agera när du hittar ditt nya boende.

I vår kostnadsfria tjänst "beFore Sale" ingår:

  • Konsultation med stylist
  • Fotografering av din bostad
  • Kontinuerligt uppdaterad värdering
  • Rådgivning inför köp av ny bostad

Bostaden kan när vi förberett den även marknadsförs som en kommande försäljning. På detta sätt kan vi veta intresset för boendet i förväg. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hjälper dig att hitta ditt drömboende

Vad du än letar efter kan du vända dig till oss för att höra om vi redan har något som matchar dina önskemål. Vi lägger gärna in dig i vårt kundregister där du får information om nyinkomna bostäder som matchar era önskemål, förhandsvisningar samt om bostäder som bara marknadsförs till kundregistret.

>