Alltid fri värdering och offert - Fastighetsmäklare Mäklarcentrum- Perfekt för dig som funderar på att sälja din Villa / Radhus - hela mäklararvodet betalar du endast om du får din villa / radhus såld. Personliga och professionella mäklare med stor erfarenhet inom bostadsförsäljning i Stockholm Boka en fri värdering idag. bostadsförmedlingar inom: Örby, Enskedde, Huddinge, Haninge och Älvsjö - Fastighetsmäklare, Sälja hus, sälja-hus, - Fastighetsmäklare - Fastighetsmäklare, Alltid fri värdering och offert - Fastighetsmäklare

 

Just nu har vi Villa / Radhus kampanj på Mäklarcentrum! Arvode endast 1,5%‎

 

Perfekt för dig som funderar på att sälja din Villa / Radhus - hela mäklararvodet betalar du endast om du får din villa / radhus såld

Personliga och professionella mäklare med stor erfarenhet inom Fastighetsförmedling.

 

Kontakta oss på 08-611 80 20 och ange ”VILLA DEAL” vid bokningen.

Du kan även  klicka här för att boka en kostnadsfri värdering. 

 

ANVÄNDARVILLKOR

Gäller endast nya kunder

Gäller ej redan utgivna offerter/påskrivna/tecknade avtal

Gäller bostadsförmedlingar inom: Örby, Enskedde, Huddinge, Haninge och Älvsjö

Kan ej kombineras med andra erbjudanden

 

 

MER OM MÄKLARCENTRUM

 

Mäklarcentrums mål är inte att bli störst, utan vara den mest uppskattade mäklaren i det område där du vill genomföra din affär. De flesta av de anställda som jobbar på Mäklarcentrum har jobbat i över 25 år som fastighetsmäklare.  Vi på Mäklarcentrum har hela staden som vår arbetsplats och träffar potentiella bostadsköpare i hela Stockholm dagligen. Genom att veta vilka de är, deras specifika sökkriterier och var de finns, gör att vi med stor sannolikhet redan har en köpare till din bostad.

 

Fotografering är en av de viktigaste byggstenarna för en lyckad bostadsaffär. Bilderna i annonsen ska locka så många spekulanter som möjligt till visning. Bostadens bästa sidor ska framhävas samtidigt som de potentiella köparna ska kunna se möjligheterna och visualisera sitt liv samt sina egna möbler i hemmet.

 

Vi samarbetar med utvalda stylister som förhöjer bostadens visuella intryck. Med hjälp av en styling skapar vi ett attraktivt hem som lockar fler spekulanter och ger ”här vill jag bo” känsla på både bild och visning.

 

Välkommen!