Sälja bostad med Mäklarcentrum

Vi sköter hela affären när Du ska sälja Din bostad och vi gör alltid vårt yttersta för att Du ska bli nöjd. Vi arbetar tills alla papper är påskrivna och vi ger oss inte förrän alla parter är nöjda. Vi ger konkreta råd och raka besked - gör invecklade sammanhang tydliga så att alla berörda parter förstår vad som menas.

Fri värdering av din bostad

När Du kontaktar oss för en värdering bokar vi upp ett möte då vi kommer hem till Dig för att värdera Din bostad samtidigt som vi presenterar oss själva och hur vi arbetar. Det ger Dig ett tillfälle att få svar på de frågor och funderingar Du har kring Ditt boende och en eventuell försäljning. Du förbinder Dig inte till något genom detta möte.

Vi är den rätta samarbetspartnern för dig

När man beslutat att sälja sin bostad har man ofta fattat ett stort beslut i livet. Som säljare gäller det att hitta den mäklare som kan hantera denna affär på ett så tryggt och fördelaktigt sätt som möjligt. Vi är övertygade om att vi är den rätta samarbetspartnern för Dig. Denna övertygelse baserar sig på ett flertal faktorer som är av största vikt för Dig som säljare.

  • Våra mäklares gedigna utbildning medför att Du som säljare har en trygg fastighetsaffär framför Dig.
  • Vi erbjuder kompetens och ett äkta engagemang, Du har alltid kontakt med en och samma mäklare genom hela affären. Vårt breda kontaktnät med låneinstitut, jurister, advokater och arkitekter medför att Din fastighetsaffär förlöper smidigt.
  • Vi har ett brett spekulantregister med kunder som önskar bo i Din stadsdel.
  • Vi arbetar med egen stylist och fotograf för att säkerställa en hög kvalité i marknadsföringen av Din bostad.
  • Genom aktiv säljinsats, bästa tänkbara service och kraftfull marknadsföring uppnår vi det bästa försäljningsresultatet!
>