#SÄLJMEDOSS Östermalm Kungsholmen Vasastan | Mäklarcentrum Södermalm, Vasastan, Östermalm, Vasastan #SÄLJMEDOSS Östermalm Kungsholmen Vasastan|Enbart erfarna Fastighetsmäklare Mäklaroffert Hittamäklare, Mäklarcentrum Fastighetsmäklare är din mäklare i Stockholm vid försäljning av alla typer av objekt. Erfarna, Drivna och engagerade mäklare, bolån, fastighet stockholm villa våning hus till salu visit stockholm villor till salu bostadslån stockholms låna till bostad ansök om lån lån bank lån bostad ansök om bolån söka bolån ansöka om bolån hus till salu enskede hus salu villa enskede bolån banker hus villa bank bolån ansök bolån bostad lån villa salu låna bolån enskede villa villa till salu enskede enskede hus till salu villa gamla enskede en våning gamla enskede villa ansöka om bostadslån söka bostadslån banklån bostad hus till salu i enskedehus till salu i enskede
#SÄLJMEDOSS Östermalm Kungsholmen Vasastan Mäklarcentrum- Mäklare i Östermalm Mäklare Mäklaroffert Hittamäklare Arvode Mäklarcentrum Vi på Mäklarcentrum erbjuder dig kostnadsfritt en värdering inför din försäljning. värdering och rådgivning inför din försäljning, #SÄLJMEDOSS Östermalm Kungsholmen Södermalm Vasastan, #SÄLJMEDOSS, Sälj med oss

 

MÄKLARCENTRUM DEAL

 

Bästa mäklaren i Stockholm för din bostadsförsäljning

 

Sälj din bostad med oss och få 30% rabatt på arvodet!

Kontakta oss på 08-611 80 20 och ange ”MÄKLARCENTRUM DEAL” vid bokningen.

Du kan även klicka här för att boka en kostnadsfri värdering.

Mäklarcentrums mål är inte att bli störst, utan vara den mest uppskattade mäklaren i det område där du vill genomföra din affär. De flesta av de anställda som jobbar på Mäklarcentrum har jobbat i över 25 år som fastighetsmäklare.  Vi på Mäklarcentrum har hela staden som vår arbetsplats och träffar potentiella bostadsköpare i hela Stockholm dagligen. Genom att veta vilka de är, deras specifika sökkriterier och var de finns, gör att vi med stor sannolikhet redan har en köpare till din bostad.

Fotografering är en av de viktigaste byggstenarna för en lyckad bostadsaffär. Bilderna i annonsen ska locka så många spekulanter som möjligt till visning. Bostadens bästa sidor ska framhävas samtidigt som de potentiella köparna ska kunna se möjligheterna och visualisera sitt liv samt sina egna möbler i hemmet.

Vi samarbetar med utvalda stylister som förhöjer bostadens visuella intryck. Med hjälp av en styling skapar vi ett attraktivt hem som lockar fler spekulanter och ger ”här vill jag bo” känsla på både bild och visning.

 

Fält markerade med * är obligatoriska
och måste fyllas i.

 

*Gäller för dig som bokar kostnadsfri värdering mellan 2020-09-01  tom 2020-11-01 och tecknar förmedlingsuppdrag innan 2020-11-01. 

Erbjudandet gäller endast nya uppdrag och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Ange MÄKLARCENTRUM DEAL i bokningen via telefon/mail/formulär.