#SÄLJMEDOSS Östermalm Kungsholmen Södermalm Vasastan Mäklarcentrum- Mäklare i Östermalm Mäklare Mäklaroffert Hittamäklare Arvode Mäklarcentrum Vi på Mäklarcentrum erbjuder dig kostnadsfritt en värdering inför din försäljning. värdering och rådgivning inför din försäljning, #SÄLJMEDOSS Östermalm Kungsholmen Södermalm Vasastan, #SÄLJMEDOSS, Sälj med oss

 

VÅR DEAL

 

Bästa mäklaren i Stockholm för din bostadsförsäljning

 

Sälj din bostad med oss och få 30% rabatt på arvodet!

Kontakta oss på 08-611 80 20 och ange ”VÅR DEAL” vid bokningen.

Du kan även klicka här för att boka en kostnadsfri värdering. 

 

 

Mäklarcentrums mål är inte att bli störst, utan vara den mest uppskattade mäklaren i det område där du vill genomföra din affär. De flesta av de anställda som jobbar på Mäklarcentrum har jobbat i över 25 år som fastighetsmäklare.  Vi på Mäklarcentrum har hela staden som vår arbetsplats och träffar potentiella bostadsköpare i hela Stockholm dagligen. Genom att veta vilka de är, deras specifika sökkriterier och var de finns, gör att vi med stor sannolikhet redan har en köpare till din bostad.

 

Fotografering är en av de viktigaste byggstenarna för en lyckad bostadsaffär. Bilderna i annonsen ska locka så många spekulanter som möjligt till visning. Bostadens bästa sidor ska framhävas samtidigt som de potentiella köparna ska kunna se möjligheterna och visualisera sitt liv samt sina egna möbler i hemmet.

 

Vi samarbetar med utvalda stylister som förhöjer bostadens visuella intryck. Med hjälp av en styling skapar vi ett attraktivt hem som lockar fler spekulanter och ger ”här vill jag bo” känsla på både bild och visning.

 

*Gäller för dig som bokar kostnadsfri värdering mellan 2020-02-28  tom 2020-04-30 och tecknar förmedlingsuppdrag innan 2020-04-30. 

Erbjudandet gäller endast nya uppdrag och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Ange VÅR DEAL i bokningen via telefon/mail/formulär.