Är du mäklaren vi söker?

Vi söker driftiga fastighetsmäklare som vill ta nästa kliv i karriären och arbeta under mycket bättre villkor än idag.

Hos oss kan du välja att arbeta som anställd eller som konsult i eget företag med möjlighet att behålla en stor del av förmedlingsprovisionen själv, utan att förlora gemenskap från kollegor.

Konsult

Är du intresserad av ett friare arbetssätt, mer pengar och att driva eget bolag samtidigt som du förmedlar fastigheter och bostadsrätter utan några områdesbegränsningar?

Vi erbjuder trygga och mycket fördelaktiga villkor kombinerat med en helt annan frihet än hos en traditionell mäklarbyrå.
Du formar och planerar din arbetstid själv samtidigt som du har en mäklarbyrås kraft, struktur, kollegor samt trygghet i bakgrunden.

Du får tillgång till våra samarbetspartners, vårt kontor, tryckmaterial, fotograf och stylist samt upparbetade och smidiga rutiner för marknadsföring – allt för att skapa de bästa förutsättningarna för dig att prestera som mäklare.

Välkommen att sända din ansökan och CV till Rolf Herke eller fyll i nedanstående kontaktformulär för ett förutsättningslöst möte. Vi ser fram emot att träffa dig!

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Kontakta oss

* Obligatorisk uppgift

Om oss

Vi har i mer än 30 år förmedlat bostäder i Stockholm och vet vad som krävs för att det ska bli riktigt bra bostadsaffär.
Att sälja eller köpa bostad är ofta den största affären de flesta av oss gör och då krävs det engagemang, energi och kompetens, vilket vi på Mäklarcentrum har gjort oss kända för och som visat sig vara väldigt uppskattat av våra säljare och köpare.
Vi är stolta över att många av våra försäljningsuppdrag är baserade på återkommande kunder och rekommendationer.