Ska du sälja din bostad?

Välkommen till oss på Mäklarcentrum. I mötet med våra mäklare kan du alltid känna dig trygg i att möta en kunnig och professionell mäklare med bred säljerfarenhet, genuint engagemang och en stark målsättning att nå högst möjliga marknadspris vid försäljningen av din bostad.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg i hela processen när du säljer din bostad med oss. Varje detalj i förmedlingen är noga genomarbetad och planerad, från vårt första möte till slutförd affär.

När du ger oss förtroendet att sälja din bostad vårdar vi det med omsorg. Vi engagerar oss helhjärtat i varje försäljningsuppdrag och sätter kvalitet framför kvantitet för att leverera bästa resultat till våra kunder. Hög kvalitet är för oss liktydigt med nöjda kunder och vårt genuina arbetssätt har gjort att vi under åren haft många återkommande kunder.

Kostnadsfri värdering och rådgivning

När du kontaktar oss för en kostnadsfri värdering bokar vi ett möte med en av våra erfarna mäklare som kommer hem till dig för att värdera din bostad och presentera hur vi på Mäklarcentrum skulle kunna hjälpa dig till en trygg, smidig och framgångsrik försäljning.
Du har då också möjlighet att få dina eventuella frågor besvarade om ditt boende och en eventuell försäljning.

Du förbinder dig inte till något genom detta möte.

Mäklarcentrum är din samarbetspartner

När man bestämt sig för att sälja sin bostad har man fattat ett av sitt livs största beslut. Som säljare är det då viktigt att hitta en mäklare som kan hantera din affär på ett säkert och fördelaktigt sätt.

Vi på Mäklarcentrum är övertygade om att vi är rätt samarbetspartner för dig. Denna övertygelse är baserad på ett flertal faktorer som är av största vikt för dig som säljare.

  • Våra mäklares gedigna utbildning och erfarenhet innebär att du som säljare har en säker fastighetsaffär framför dig.
  • Mäklarcentrum är en fastighetsmäklare som förmedlar bostadsrätter, lägenheter, villor och fritidshus. Våra mäklare är experter på ditt område.
  • Du har alltid kontakt med en och samma mäklare i hela affären.
  • Vårt breda kontaktnät med banker, låneinstitut, jurister, advokater och arkitekter medför att Din fastighetsaffär går smidigt.
  • Vi har en stort och brett spekulantregister med kunder som önskar bo i Din stadsdel.
  • Vi har en egen stylist och en egen fotograf för att säkerställa hög kvalitet i marknadsföring av ditt hem.
  • Genom aktiv säljinsats, bästa tänkbara service och kraftfull marknadsföring, uppnår vi det bästa försäljningsresultatet!
  • Förmånliga mäklararvoden med fastpris eller provision (Mäklaren får en fast eller rörlig grundprovision och sedan sätts ett eller flera målpriser som mäklaren får en viss procent av baserat på slutpriset)
  • Stylist, smart marknadsföring och en mäklare med erfarenhet och säljdriv.
  • Mäklare på Mäklarcentrum förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Djurgården, Huddinge, Tyresö, Nacka, Värmdö, Haninge, Essingen, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Birkastan, Atlas, Vasastan och Östermalm.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss för en fri, muntlig värdering. Det spelar ingen roll om du bestämt dig för att sälja, fortfarande funderar eller helt enkelt bara är nyfiken på hur mycket din bostad är värd.

Vad är din bostad värd?

Boka värdering

Aktuella bostäder

Hem till salu

Din mäklare i Stockholm

Om oss