Om oss

På Mäklarcentrum arbetar ett engagerat och kunnigt mäklarteam som besitter mångårig säljerfarenhet och som brinner för att leverera det bästa tänkbara försäljningsresultatet för dig som kund.

Vi värdesätter varje försäljning som om den vore våran egen och arbetar med omsorg om varje detalj i försäljningsprocessen.

Som fristående mäklarföretag kan vi erbjuda våra kunder en flexibilitet med allt från skräddarsydd marknadsföring, extra många eller om så önskas långa visningar, till ett kundanpassat säljmaterial och inte minst ett brett utbud av anpassade tjänster såsom visningsstädning, styling, kvällsfotografering, bostadsfilmer, besiktningar m.m. allt för att leverera de bästa tänkbara lösningarna för en trygg och smidig bostadsförsäljning.

Vi fokuserar på att såväl säljare och köpare ska uppleva kvalitet, kunskap och högsta service genom hela tjänsten för att ge våra kunder en trygg försäljning och högsta möjliga försäljningspris.

Med ett brinnande engagemang, ödmjukhet och stor hängivenhet hjälper vi våra kunder genom livets kanske viktigaste affär.

Vi har i mer än 30 år förmedlar bostäder i Stockholm och vet vad som krävs för att du ska bli riktigt nöjd med din bostadsaffär.

Välkommen till oss på Mäklarcentrum!

Köpa bostad

Att köpa bostad är en stor affär - kanske ditt livs största och viktigaste. Därför är det viktigt att du är väl förberedd.

Vad du än letar efter kan du vända dig till oss för att höra om vi redan har något som matchar dina önskemål. Vi lägger gärna in dig i vårt kundregister där du får information om nyinkomna bostäder som matchar era önskemål, förhandsvisningar samt om bostäder som bara marknadsförs till kundregistret.

Sälja bostad

Vi lägger vår fulla energi på att skapa de rätta förutsättningarna för just din försäljning, vilket innebär allt från marknadsföring till visningar, hög servicenivå till spekulanterna, budgivning och prisdiskussioner med presumtiva köpare, upprättande av avtal samt övriga handlingar för affärens genomförande.

Vill du ha bostaden uppmätt, extra många fotografier över bostaden eller hjälp med att göra bostaden extra inbjudande inför visningen så ordnar vi självklart även det.

Genom en aktiv säljinsats och bästa tänkbara service uppnår vi det bästa resultatet! En mäklaroffert är helt kostnadsfri och är ett bra sätt att jämföra mäklare!

Vad är din bostad värd?

Boka värdering

Aktuella bostäder

Hem till salu

Få nyheter om nya bostäder

Fyll i dina önskemål

Ska du sälja?

Vi ger dig en helhetslösning som genererar högsta möjliga marknadspris för din bostad.

Sälj med oss