Köpa bostad

Att köpa bostad är för de allra flesta en stor affär - kanske ditt livs största och viktigaste.

Äger du redan ditt boende så funderar du kanske på var du ska börja, bör du köpa ny bostad först eller är det bästa att sälja först?

Våra mäklare hjälper dig gärna med dina frågeställningar och en bra början är att träffa en av våra mäklare för ett förutsättningslöst möte och låta oss hjälpa dig med en fri värdering av din nuvarande bostad. Då vet du hur mycket du kan betala för ditt nästa boende.

Startklar?

Tempot på bostadsmarknaden kan många gånger vara högt. Innan du börjar leta ny bostad kan det vara en bra idé att förbereda din egen försäljning så att du snabbare kan agera när du hittar ditt nya boende.

Med goda förberedelser ökar förutsättningarna för att din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt.

I vår kostnadsfria tjänst "Before Sale" ingår:

  • Konsultation med stylist
  • Fotografering av din bostad
  • Kontinuerligt uppdaterad värdering
  • Rådgivning inför köp av ny bostad

Om du önskar kan bostaden när vi förberett den även marknadsföras som en ”Kommande försäljning”. På detta sätt kan vi ta pulsen på marknaden och du få veta hur intresset för bostaden ser ut i förväg.

Underhand

Idag sker en del av våra försäljningar underhand. Söker du en specifik bostad rekommenderar vi dig att anmäla dig till vårt kundregister eller kontakta oss med dina specifika önskemål.

Som kund i vårt kundregister får du utöver information om nyinkomna bostäder och förhandsvisningar en unik möjlighet till att matchas mot våra bostäder där säljarna önskar en diskret underhandsförsäljning utan annonsering via de stora annonseringskanalerna.

Anmäl dig gärna till vårt kundregister eller kontakta oss så berättar vi mer.

Vad är din bostad värd?

Boka värdering

Aktuella bostäder

Hem till salu

Få nyheter om nya bostäder

Fyll i dina önskemål

Ska du sälja?

Vi ger dig en helhetslösning som genererar högsta möjliga marknadspris för din bostad.

Sälj med oss